Az Epic Games nemrégiben bejelentette, tovább tervezik bővíteni az Icon Series kozmetikai vonalat. Ninja Outfitje után további streamerek is megkaphatják saját skinjüket.

A 2020-as év, eddigi legnagyobb Fortnite-durranása az Icon Series kozmetikai vonal bővítése volt. Ninja, a játék legismertebb streamere azonnal meg is kapta saját szettjét a híres Battle Royale-ba. Viszont ez csak a kezdet volt!

Ninja skinjének megjelenése után pár nappal Pokimane is megkapta saját Emote-ját, a hölgyet pedig Jordan Fisher tánca követte. Az Epic Games bejelentette, az első hullám után további tartalomgyártók számíthatnak Icon kategóriájú kozmetikai elemekre.

Ennél nem is kellett több, a közösség azonnal elkezdte gyártani a rajongói képeket. Jó pár minőségi tartalom készült, többet könnyedén el is tudnánk képzelni a játékban. Összegyűjtöttük a legjobb alkotásokat, többek között Myth, Dr.Lupo, Nickmercs és Valkyrae is megkapta a maga tervezetét:

Valkyrae

Forrás: Zenofy

Nickmercs

 

Dr.Lupo

Tfue

 

TSM Hamlinz

Dakotaz

 

TSM Myth

 

Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan kik kapnak még saját Outfitet a játékba, de jól láthatóan a közösségnek már van egy határozott elképzelése arról, hogy milyen irányba kellene az Epic-nek elindulni. Reméljük egy sűrűn bővülő széria lesz az Icon, megérdemlik a lojális tartalomgyártók.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×