Tragédiával végződött James McCormick exkluzív interjúja. A Forge-ként is ismert harcos életét vesztette, emlékét egy Charm őrzi a játékban. Mutatjuk, hol található!

Egész eddig megvezette a közösséget a Respawn. Hamarosan megérkezik a negyedik Apex Legends szezon, a zászlóvivő legendának pedig Forge-ot, a játék világának veretlen bajnokát választották.

A játékosok kezdtek megbarátkozni a ténnyel, hogy egy hatalmas, szívós karakter kerül a kezükbe, ám a kiadó tartogatott egy kisebb fordulatot a célegyenesben.

 

Lisa Stone ült le beszélgetni James McCormickkal a debütálása előtt egy exkluzív interjú keretein belül. Az Outlands Television műsorában minden a legnagyobb rendben ment, egészen addig, amíg egy titokzatos alak – Revenant – meg nem jelent Forge mögött, s ki nem végezte az ünnepelt sztárt. Az adás megszakadt, McCormick halálát pedig azóta megerősítették.

Most mi, játékosok is megemlékezhetünk az Apex Legends idő előtt elhunyt versenyzőjéről, a Respawn ennek okán felajánlott a közösségnek egy ajándék Charmot. A Charm Forge nyakláncának medálját ábrázolja, ráadásul ingyenesen elérhető!

Ha felkutatjuk World’s Edge-en az interjú helyszínét (a kép bal felső sarkában látható a minimap), egy narancssárga Death Boxot találunk. Ez Forge saját ládája, a szóban forgó Charm pedig benne található.

Amint kinyitottuk a ládát, megkapjuk az ingyenes tárgyat, s onnantól kezdve a gyűjteményünk részét képezi.

Az Apex Legends negyedik szezonja, az Assimilation február 4-én érkezik meg az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×