Az Infinty Esport Bárban megrendezett versenyre összesen 7 csapat nevezett, az összdíjazás 100 000 forint volt.

ANC – Rainbow Six Siege LAN néven 100 000 forintos összdíjazású versenyt tartottak Budapesten. A főként amatőr R6 életet bátorító kezdeményezésre sok játékos és néző látogatott ki a két nap során. A profi esport csapatok ezúttal távol maradtak, a legjobb négybe a millenials, a Kmk, az Endangered eSports és a bravúros nevű Team KubaiRakétaVálság jutottak be.

Az első elődöntőben a Kmk izgalmas mérkőzést játszott a Team Kubairaketavalsaggal, még ha a végeredmény nem is jelzi ezt pontosan. A kubaiak 8-7, 8-7-re nyertek csak, így 2:0-val jutottak tovább a döntőbe.

A masik elődöntőt ugyan lejátszották, a meccs mégis tét nélküli volt. Az Endangered eSports a döntőben már nem tudtak volna megmérkőzni, így előre feladták az elődöntőt is. Tét nélkül persze lejátszották a meccset, az eredmény így is a millenials csapatát igazolta 2-0 arányban.


A döntőben szintén Bo3-at játszottak a csapatok, és a millenials csapat nyert 2-0 ra (7-2, 7-3). A bajnok tehát a végig magabiztos millenials csapata lett, gratulálunk a győzelemhez! Remek Rainbow Six kezdeményezést láthattunk az ANC és a Infinity Esport Bár együttműködése kapcsán, reméljük még sok hasonlót látunk tőlük.

×