Még a megjelenés előtt kicserélték a fegyverét, arra azonban már nem maradt idő, hogy a testén lévő tárakra is odafigyeljenek.

Sokszor felmerült már a téma, de időről időre felmerül a közösségben: miért vannak AR tárak Nøkk modelljén? Bár elsőre tényleg furcsán néz ki, a válasz egészen egyszerű. Megjelenésekor Nøkk még AR-rel érkezett volna, így harangozták be a játékosok felé.

A tesztek során azonban hamar kiderült, hogy brutálisan erős lenne így az új operátor, ezért gyengíteni kellett a felszerelésen. AR helyett SMG-t kapott, amit a mai napig is használ.

Az már tényleg más kérdés, hogy a testére rögzített AR táraknak így már semmi értelmük nincs.

Nem ő az egyetlen persze, akinek a modelljén oda nem illő felszerelést fedezhetünk fel. Ela elite skinjén is találunk olyan gránátokat az övre erősítve, amik távolról sem hasonlítanak a felszerelésében lévő Grzmot mine-ra.

De említhetnénk még a Maestrón található rengeteg sörétet is, ha megnézzük a fegyverzetét, ezeknek szintén kevés szerep jut valójában. Az ilyen kozmetikai bakik vagy érdekességek igazából ártalmatlan apróságok, díszítő elemek a játékokban.

Természetesen érthető, ha a realisztikus megjelenést igénylő hardcore fanoknak szemet szúr. Nøkk esetében legalább pontos választ tudunk adni a hibára.

×