Január 26-án lezuhant egy helikopter Calabasas-ban, Kaliforniában. A gépen utazott az NBA legenda, Kobe Bryant és 13 éves kislánya, Gianna. Mindenki életét vesztette.

Az egész világot megrázta Kobe Bryant halálhíre. A 41 éves sportoló legenda második legidősebb lányával, Gianna-val utazott egy edzésre, amikor az őket szállító helikopter meghibásodott, lezuhant és azon nyomban kigyulladt – írta a TMZ Sports.

Az utasoknak esélyük sem volt kimenekülni a roncsok közül. Kobe Bryant, Gianna Maria Bryant, valamint a rajtuk kívül a gépen utazó, további hat személy a balesetben életét vesztette.

Forrás: LA County Sheriff\’s Department

A Pennsylvaniában született csillag teljes, 20 éves kosárlabda pályafutása során a Los Angeles Lakers-t erősítette. Öt bajnokságot nyert és 18-szor választották be az All-Star csapatba. NBA MVP-nek választották 2008-ban, ezen felül pedig kétszer volt NBA Finals MVP is. Majd’ négy évvel ezelőtt, 2016. áprilisában vonult vissza.

Kevesen tudják róla, de Oscar díjat is nyert, ezt 2018-ban ítélték oda neki a „Dear Basketball” című kisfilmért.

Szintén 2018-ban, 100 millió dollárt fektetett az Epic Games-be a Bryant Stibelen keresztül, ezzel ő lett a cég egyik legnagyobb befektetője. Természetesen a gaming világ is gyászol, Ninja és DrDisrespect is lerótta tiszteletét Twitteren:

Nyugodj békében Kobe!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×