Foyltatódik a karakterek ráncfelvarrása és korszerűsítése. Azok a hősök, akik nem kapnak VGU-t, effektfrissítésre számíthatnak. Most Annie és Nautilus a soros.

Legutóbb Thresh VFX frissítése érkezett meg az éles szerverekre a 10.1-es ciklus részeként. A frissítést a 10.2-ben tovább folytatta a Riot Games, így mára mondhatjuk, hogy a támogató új formában tündököl. A korszerűsítéseknek azonban nincs még vége, máris bejelentette a Riot Games a következő két alanyt!

Annie és Nautilus effektjei kapnak ráncfelvarrást és szépítést a közeljövőben.

 

Annie az autoattack animációjától egészen Tibbers speciális effektjeiig, minden téren kap valamilyen fajta törődést. Természetesen a skineket is hozzáigazítják az alapmodellhez. Olyannyira, hogy az „Annie in Wonderland” új Recallt és táncot is kap, annak érdekében, hogy végre tényleg Legendary skinnek érezzük.

 

Nautilus esetében nem lesz annyira drasztikus a VFX frissítés, mint Annie-nél. A hatalmas titán minden képessége megkapja a maga ráncfelvarrását, ám nála nincs olyan skin, amit speciálisan korszerűsíteni kellene. A Riot Games annyit kiemelt, hogy az Astronautilus esetében több „űrdologra” lehet majd számítani effektek terén. A karakter Q képességének indikátora végre a tényleges hitboxot fogja jelölni.

A szóban forgó VFX-ek legkorábban a körülbelül két hét múlva érkező 10.3-as frissítéssel futhatnak be az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×