Volt már olyan korábban is, hogy néhány játékos bejutott a pálya textúrái alá, ám arra, hogy szabályosan lyuk tátong a pályán, még sosem volt eddig példa.

Korábban is láttunk már olyat, hogy a játékosok valamilyen úton-módon az Apex Legends pályája alatt kötöttek ki, ám olyasmire még sosem volt példa, mint most. Ezúttal csak egy lyukba kell lehuppannunk, az eredmény magáért beszél.

Egy duó éppen Thermal Station mellett kóborolt, amikor feltűnt nekik egy búvóhely, ami a pálya szélén húzódó hegyoldalba volt belevájva. Ám arra ők maguk sem számítottak, hogy a barlangban egy befejezetlen pályarészt fognak találni.

My friend and I found this hole near thermal station
byu/keuptrad inapexlegends

Rábukkantak egy lyukra, amin le is ereszkedett egyikőjük, hogy felderítse, mit is rejt a titokzatos járat. Mint kiderült, könnyedén a pálya alá lehet így jutni, ráadásul ha nem mozog az ember a rendszer ki se végzi a lent időző játékosokat.

Forrás: Apex Legends

Arról, hogy a szóban forgó járat glitch-nek minősül-e, megoszlik a közösség véleménye. Ha a Respawn annak könyveli el, akkor csalásnak minősül a videóban látható manőver használata előnyszerzésre céljából. Ha nem, ha a járat tényleg a pálya egy befejezetlen részéből maradt hátra, akkor a Thermal Station környékén végződő menetek érdekes irányt vehetnek innentől…

Amíg a Respawn nem reagál hivatalosan a témában, addig mindenki csak saját felelősségre bújjon meg a járatban!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×