Egy amerikai streamer lecsapta a média biztosítékát, amikor vádolni kezdte nézőit, mert azok nem fizettek azért, hogy nézzék őt. A streamerek összefogtak.

A mainstream gaming média mostanában egyetlen streamer miatt hangos. BadBunny, egy 33 éves, Seattle-ben élő nő, aki Twitch-en kívánja megkeresni a kenyérre valót. A gondja csak az, hogy nézői nem éppen adakozóak, ezt pedig gátlástalanul az orruk alá is dörgöli.

 

Bizony, ahogy a fenti videóban is elhangzik, BadBunny szabályosan elhordja mindennek a nézőit, mert véleménye szerint „egy órája ingyen dolgozik”, ugyanis ennyi idő alatt nem érkezett új feliratkozás a csatornájára.

„Ha van egy órád nézni engem, akkor van 5 dollárod feliratkozni!”

A bicskanyitogatóan ellenszenves nőszemélyt egyébként streamer társai is erősen megvetik. Külön mozgalom indult a közösségen belül, aminek a középpontjában az áll, nincs azzal semmi probléma, ha valaki csak szórakozásból, ingyen nézi a közvetítéseket.

 

DrDisrespect, a Twitch egyik legnézettebb alakja külön paródia jelenetekkel készült, amik szintén azt az üzenetet hordozták önmagukban, hogy a streamerek elsősorban szórakoztatnak és nem a pénz a legfontosabb.

 

Ráadásul, hogy még nagyobb éle legyen a történetnek, Brawlpro külön rávilágított BadBunny képmutatásának méretére. A hölgy abban a klipjében, amiben letolja nézőit, mert ingyen nézik, éppen mások Youtube videójára reagál. Aktív reklámblokkoló bővítménnyel a böngészőjében…

 

Nagy valószínűséggel éppen egy streamer hatalmas bukásának lehetünk szem és fültanúi.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×