Mások játékát aláásva tervezett rekordot dönteni egy streamer. A League of Legends közösség fortyog, a felhasználójának tiltását követelik.

Kami_KhaZixEU West; Master Tier; Twitch partner – biztosan nem lesz a League of Legends közösség kedvence. A streamer ugyanis 2020-at egy impozáns rekord megdöntésével tervezte indítani, elhatározta, hogy megugorja a „150-0„-ás Duo Queue álomhatárt.

A probléma csak az, hogy ehhez a béka segge alá nyomta a saját MMR-ját!

Why is smurfing to “beat the duoQ win streak record” okay?
by inleagueoflegends

Jelenleg „81-1„-nél áll a kísérlet (vagyis ráadásul még össze se jött neki!), amivel összességében egy fantasztikus eredmény lenne, ha egy ilyen mutatóval nem Gold 4 lenne a srác besorolása. Ez pedig azt jelenti, hogy a rekordkísérlet előtt más játékosok szórakozását rontotta el.

A történet súlyára rátesz egy lapáttal az, hogy ez igazából fel sem tűnik a Riot Games-nek. A kiadónak már az „MMR tanking” időszakban tiltania kellett volna Kami_KhaZix felhasználóját, de valamilyen oknál fogva nem történt semmi. Most pedig már odáig fajult a dolog, hogy félúton még csak Gold aljáig jutott el a streamer, holott egy ilyen mutatóval jó eséllyel Challenger elején kellene lavíroznia.

LoL Tier lista – Riot Games

Tény, nem egyszerű megdönteni egy olyan rekordot, ahol vereség nélkül 150-szer kell egyhuzamban nyerni. De vajon etikus-e ennek érdekében mások játékát szétbarmolni…?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×