Korábban a játék producere, Matt Walker felfedte, hogy a Devil May Cry 3 Special Edition Nintendo Switch változata néhány újdonságot is tartalmazni fog. Ez lesz az.

Régóta tudjuk, hogy a Devil May Cry 3 megjelenik Switch-re, ráadásul különleges tartalmakkal is készülnek. Matt Walker ezek közül az elsőről egy különleges videóüzenetben rántotta le a leplet. Érkezik ugyanis a lehetőség, amivel a közönség kedvenc és stílusos akciójáték rajongói bármikor, pillanatok alatt harcstílust válthatnak a játék során. A további újdonságok 2020. január 30-án és 2020. február 13-án kerül bemutatásra – tájékoztatta szerkesztőségünket a Cenega Hungary.

Az újonnan felfedett harcstílus-váltással a játékosok bármikor váltogathatnak az összesen hat stílus között, melyből négy már a játék elejéről elérhető, kettő pedig később oldható fel. Ez az új lehetőség sokkal gördülékenyebb küzdelmeket nyújt és újabb lehetőséget nyit meg izgalmas és stílusos kombókra.

 

A Devil May Cry 3 Special Edition 2020. február 20-án hozza el a teljes stílusos csomagot a Nintendo Switch játékosoknak, az alapjáték mellett Vergil játszható karakterével és a 9999 szintes Bloody Palace túlélő játékmóddal. A trilógia jövőre érkező harmadik része mellett a Devil May Cry és Devil May Cry 2 már elérhető Nintendo Switch-en.

Te megveszed a Devil May Cry 3-at?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×