Elindult a Rainbow Six: Siege Road az S.I Event és Battle Pass a játékban, 35 jutalomszinttel, 50 elérhető ajándékkal. Hogyan szerezd meg (hát) mind?

A Ubisoft tavaly indította el az első úgynevezett Battle Pass-t a Rainbow Six: Siege-ben, ám az első –talán mondhatjuk- kísérleti alkalommal csupán 7 szint volt elérhető, hét különleges ajándékkal, melyek kapcsolódtak Harry történetéhez. A Call Me Harry Battle Pass után váratlanul elindult a második is, csak 24 órával azután, hogy a bemutatták a CGI előzetest, a Road to S.I. Battle Pass el is indult minden platformon.

 

A Road to S.I. 2020 event során minden operátor elérhető, ráadásul megismerhetjük az új Stadion mapot, ahol lesz mit felfedezni.

Miben már a mostani Battle Pass?

Korábban bárki számára ingyen elérhető volt a Battle Pass, és minden játékos kinyithatta a jutalmakat, ha eleget játszott a játékkal. Ezúttal két módszer is van arra, hogy különböző jutalmakat szerezzünk. A felső sávban az ingyenesen elérhető jutalmak láthatók, melynél látjuk, hogy nem mindegyik szint mellé jár kozmetikum. Lent pedig az R6 kreditért kiváltható szintek jutalmait láthatjuk. Ezekért a szintekért tehát már fizetni kell: 1200 R6 kredit a Premium sáv feloldása, de 2400 R6 kreditért 12 szintet kapunk ajándékba.

A Road to S.I. Battle Pass 2020. február 16-án ér véget.

Hogyan tudsz szintet lépni a Battle Pass-ban?

A Battle Pass szintek akkor nőnek, ha részt veszünk bármilyen multiplayer meccsben. A körök és meccsek eredményeitől függően nőnek a szintek, azok elérése után pedig automatikusan elérhetők lesznek a jutalmak. Persze a pontszerzésnek vannak feltételei is. Egy szint 1000 pont.

  • +120 pont jár, ha megnyersz egy meccset
  • +60 pont jár, ha megnyersz egy kört
  • +100 pont jár vesztes meccs esetén

Ezen kívül vannak további bónuszok ha…

  • Rankeden vagy Unrankeden játszol – +25% bónusz
  • Rendelkezel Year 4 előfizetéssel – +30 % bónusz

Nem kapsz azonban pontot, ha kirúgnak egy meccsből, ha AFK vagy, ha elhagyod a meccset, vagy amennyiben a csapatod feladta a mérkőzést.

A Battle Pass ezen túl különleges kihívásokat is tartogat.

A legfontosabb, hogy azonnal elindult egy közösségi kihívás, aminek lényege, hogy a közösség nyertes meccsekkel plusz pontot tud szerezni a szintnövekedéshez. Ez nem tűnik komoly kihívásnak, elég jól halad vele a közösség már most, viszont ahhoz, hogy a plusz pontot te is megkapd, győzelemmel hozzá kell járulnod.

Ezen túl néhány személyes kihívás is társult a Battle Pass-hoz.

  • Nyerj három meccset
  • Pusztíts el 40 védő eszközt
  • Pusztíts el 40 támadó drónt
  • Ölj 60-szor hangtompítóval

Ami fontos, hogy a Battle Pass pontok bármilyen multiplayer meccs során elérhetők, nem csak a Road to S.I. 2020 event meccsein.

Ha ez még nem lenne elég, készült néhány aranyos chibi figura is, melyek elérhetők a Ubisoft online boltjában.

Te hányas szintet értél el eddig?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×