A Doom Eternal némi csúszás után végre hamarosan megjelenhet, ráadásul egy friss előzetest is kaptunk hozzá, ami a meglepő módon a mennyre is utalást tesz.

A Doom sorozat felélesztése nem indult rosszul, hiszen úgy tűnik sokan vágynak egy igazán pörgős, démon hentelős FPS-re. Nagy várakozás előzi meg tehát a Doom Eternal megjelenését, ami a legutóbbi információk szerint március 20-án lesz végre elérhető.

A Bethesda most friss előzetessel lepte meg a rajongókat, melyben a sok-sok erőszak és a démonok mellett, mintha a menny is feltűnne – írja a Pcgamesn. A videóban sok dolgot megtudhatunk a világ állapotáról, például azt, hogy a démonok ismét az emberiség végső pusztulására törekszenek, módszerük pedig az, hogy a dimenziók közt utazva hódítanak. A dimenziók közt persze nem csak a Föld és a pokol kaphat helyet, hanem akár még a mennyország is.

Az előzetesben láthatunk egy angyalszerű figurát is, Night Sentinelek kíséretében. Még az is lehetséges, hogy a menny és a pokol közötti háborúba csöppenünk az új részben. Ez persze csak feltételezés, hiszen az előzetesben feltűnő angyalszerű lény nem tűnik kedvesnek, így akár egy erős démon is lehet. Akárhogy is, elképesztő látvány, ahogy az elpusztult Hold után elénk tárul a bolygó, melyet óriási démonok leptek el. Egyetlen esélye maradt az emberiségnek: a Doom Slayer.

 

Mi már nagyon várjuk az új Doomot. És ti?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×