Ahhoz, hogy a Pathfinder: Wrath of the Righteous megvalósulhasson, a fejlesztő Owlcat Games további támogatást gyűjt.

A Pathfinder: Kingmaker videojáték fejlesztője hamarosan egy friss Kickstarter kampányt indít annak érdekében, hogy további támogatást gyűjtsön a Pathfinder: Wrath of the Righteous című projekhez – írja a TheGamer.

Az első Pathfinder című asztali szerepejáték a Dungeons & Dragons harmadik kiadásának frissített változata volt. A Pathfinder később saját nevet szerzett magának a, főleg miután a Dungeons & Dragons negyedik kiadása nem volt annyira népszerű. Ennek ellenére a Pathfinder videojátékok után nem volt nagy az érdeklődés, ami megváltozott, miután az Owlcat Games 217-ben Kickstarter kampányt indított a Kingmaker finanszírozására. Egy olyan RPG született, mely később több játékot is inspirált.

Kép forrása: eBay

Az Owlcat Games már régen bejelentette, hogy egy második Pathfinder videojátékot készít, amely az asztali játék, a Wrath of the Righteous kampányán alapul. Úgy tűnik, hogy az Owlcat Gamesnek további finanszírozásra van szüksége a játék fejlesztéséhez, mivel a cég bejelentette, hogy február 4-én elindítja az új Kickstarter kampányt, ehhez a játékhoz is. Miközben a bejelentés szerint a projekt szépen halad előre, a kampány célja a Pathfinder: Wrath of the Righteous továbbfejlesztése.

Hogy mennyire hoztak jó döntést a fejlesztők, és hogy hová is juthat a Pathfinder: Wrath of the Righteous, hamarosan kiderül. A Kickastarter kampány február 4-én indul.

Te szereted a Pathfinder játékokat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×