Rosszul fogadták a Rainbow Six játékosok Clash visszatérésének hírét. A legtöbben annak örülnének, ha sosem kerülne újra a játékba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ubisoft beharangozta Clash visszatérését a száműzetésből. A vizuális bug miatt kényszerpihenőre küldött operátor a 4.2-es Patch idején tér majd vissza, pontosan még nem tudni mikor. A közösség azonban úgy tűnik sosem szeretné újra látni őt a játékban.

A bejelentés alatt szinte egyöntetűen követelik a játékosok, hogy Clash maradjon csak tiltva.

Itt már nem is kizárólag a bug miatti bosszankodásról van szó, egyszerűen ki nem állhatják ezt az operátort. Az egyetlen védekező, akinek pajzs került a kezébe a játék történelme során, finoman szólva sem lett közönségkedvenc. És most lehet, hogy pont a közösség okozza majd a vesztét! Van rá esély ugyanis, hogy sikerül felvenni a harcot a Ubisoft ellen.

A dolog azért lehet különösen érdekes, mert az utóbbi időben a Ubisoft tényleg elkezdett hallgatni a közösségre. Már Clash kivétele is a játékosok nyomására történt tavaly év végén. Aztán az ausztrál tűzvész kapcsán követelt adománygyűjtést is megvalósították. Clasht kivenni ugyan nem fogják, de már egy kis gyengítés is nagy örömet váltana ki.

Simán elképzelhető, hogy a közfelháborodást látva a Ubisoft megfontolja Clash nerfelését.

Ti melyik változatnak örülnétek?

×