Igen tiszteletreméltó személy került a Battlefront II-ben játszható karakterek közé. Egy moddernek köszönhetően már II. János Pál pápát is választhatjuk.

Szent II. János Pál pápa a katolikus egyház feje volt 1978-tól 2005-ben történt haláláig. Most a 2017-es Star Wars Battlefront 2 játszható karaktere lett, persze nem hivatalosan – derül ki a LadBible cikkéből. Az viszont biztos, hogy PC-n a játékot részben az tartja életben, hogy a lelkes modderek mindig előálltak valamilyen újdonsággal. Az elmúlt hónapokban láthattuk már például a The Mandalorian sorozatban feltűnt Baby Yodát is. Persze ez sem annyira meglepő, mint a legújabb karaktermod, hiszen valljuk be, erre azért nem igen számítottunk.

Nos, II. János Pál pápa most játszható karakterként tűnik fel a Star Wars világában.

https://youtu.be/hp0uDtn4mEQ

 

A mod egyébként xD0IT munkája, aki azt sajnos nem árulta el miért választotta II. János Pál pápát, aki egyébként Kylo Ren karaktermodellére épült, vagyis a két karakter harcstílusa ugyanaz. A mod letölthető a NexusMods oldaláról.

Hogy II. János Pál pápát megjeleníteni egy ilyen (vagy bármilyen) játékban egész egyszerűen szórakoztató-e, vagy éppen felveti az etikusság kérdését, azt mindenki döntse el maga.

Neked hogy tetszik a mod?https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×