Úgy várták már a Fortnite játékosok az idei év első frissítését, mint a messiást, a legtöbb forrás ugyanis arra utalt, hogy január 7-én érkezik az új csomag, a fénykardok pedig végleg az enyészeté lesznek. Nem így történt…

Minden jel arra utalt, hogy a Fortnite idei első frissítése január 7-én fog befutni. A forrásfájlok között az adatbányászok ezt a dátumot találták meg, ugyanis a Star Wars eseményből visszamaradt fénykardok visszavonását erre a napra datálták. A játékosok már be is jelölték pirossal a naptárban hetedikét, az Epic Games viszont nem csinált semmit…

A hosszabb pihenőjéről úgy tűnik nem sikerült visszarázódnia a kiadónak, elérkezett január 7-e, de sajnos semmi jele a v11.40-nek.

Pedig bőven lenne mivel foglalkoznia az Epic-nek, még ha nem is érkeznek új tartalmak, az idegtépőbbnél idegtépőbb bugokat igazán kitakaríthatnák a játékból, elvégre erre vágyik igazán a közösség.

Jelenleg belefuthatunk egy padló elem glitch-be, halálra ítélhetnek a Sneaky Snowman tárgyak, bezuhanhatunk a sziget alá, de akár a teleportáló fénykardharcosok is elronthatják a játékélményt számunkra.

Ha már újdonság, a forrásfájlok között egy ideje megbújik egy új kiadású Heavy Assault Rifle, így ha 2020-at egy bővítéssel kezdené a kiadó, nem lennénk meglepve, ha erre a fegyverre esne a választás:

Kíváncsian várjuk, hogy mikor pótolja a v11.40-es ciklus megjelenését az Epic Games, reméljük egy-két napnál nem húzzák tovább, jó lenne végre a fénykardoktól való félelmünk nélkül Victory Royale-ra törni!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×