Évek óta ígérgetik, most végre tényleg hozzányúltak az AR-ekhez. Sokat mondjuk nem fog érni, de legalább megérkezett.

Egy szerverleállásról szóló bejegyzés második részében érkezett a hír, hogy Erangel és Miramar spawn rate-jei azonnali hatállyal megváltoznak. A két információnak annyira semmi köze egymáshoz, hogy sokan észre se vették, hogy a leállás után is van még hasznos infó a Tweetben.

„A közösség visszajelzéseinek köszönhetően 20%-kal megnöveljük az AR spawnokat Erangelen és Miramaron. A karbantartás után ez a frissítés egyből éles is.”

Több éve ígérgetik már, és valóban arról szóltak a hírek, hogy a fontosabb fegyvereknél akár 20%-ot is növelhet a PUBG Corp a spawn rate-en. Elsőre azonban mégsem tűnik olyan soknak az a 20%, vagy ha úgy nézzük, az 1.2-szeres szorzó.

Egy korábbi spawn eloszlási statisztikából ugyanis kiderül, hogy Erangel összes tárgyából az AR-ek csupán 2%-ot tesznek ki. Megszorozva a mostani emeléssel, az eddigi 2% akkor mostantól 2.4%-ot fog jelenteni.

Simán meg is duplázhatták volna, Sanhok statisztikáiból látjuk, hogy még az a 4% se olyan durva.

Figyelembe véve, hogy két éve várunk erre a frissítésre, igazán belenyúlhattak volna jobban is a spawn rate-be. Kíváncsian várjuk, milyen hatásai lesznek a 20%-os emelésnek.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×