Emlékszünk még a napra, amikor kimagaslónak számított a 10 ezres álomhatár elérése. Apryze már 100 ezer killnél tart, holott az Apex még nincs egy éves!

Lassan közeleg az Apex Legends első „születésnapja”, ez azt jelenti, hogy közel 12 hónapja nyüstölik a játékosok a Respawn nagy sikerű battle royale játékát. Jelenleg a játék a harmadik szezonban jár, ami sokak szerint a játék eddigi legsikeresebb időszaka. Mindez nem annyira meglepő, elvégre egy teljesen új pályát kapott a közösség a harmadik felvonásra.

Egy év alatt sikerült kinevelni igazán félelmetes játékosokat, ebbe a kategóriába tartozik többek között Apryze, aki a PC-s közösség legjobb kill halmozója jelenleg. Ő az első olyan játékos a játék történetében, aki ezen a platformon össze tudod hordani 100 ezer killt a játék megjelenése óta.

Apryze képernyőfotója a 100 ezredik kill után, Forrás: Apryze

A képről is jól látszik, egy igencsak lelkes Wraith mainről beszélünk, aki szinte az összes játékában a teleportáló legendát játssza. Karrierje során 20.5 millió sebzést osztott ki ellenfelekre, ebből több, mint 19 milliót Wraith-tel.

A bűvös 100 ezer killből 94156-ot jegyzett a kunait forgató legendával.

A győzelmi aránya is az egekben van, ugyanis ezt a 100 ezer killt 9.08-as K/D aránnyal sikerült összehoznia, vagyis bőven a legjobbak közé sorolható a streamer.

Mindamellett, hogy ő a legjobb vadász a játék PC-s történetében, a harmadik szezonban neki van a második legtöbb győzelme jelenleg, összesen 1438-szor látta a „You are the Champion” feliratot a menetei végén.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×