A honor level farmolása sokáig tart, így érthető ha a játékosok unják, botolni viszont más tészta. Pár forma meg is büntette a tetten ért játékost.

A Lepantoe nevű Youtube felhasználó tette közzé Redditen az alábbi videót, amiben láthatjuk, hogy észrevesznek egy játékost, aki próbálta felhúzni az honor szintjét. Azonban ez a „Poonjabber” nevű gamer nem akarta értékes idejét szánni a tevékenységre, így egy botot alkalmazott a cél eléréséhez.

A bot egy egyszerű script alapján működött, amit Lepantoe és barátai felhasználtak arra, hogy móresre tanítsák. Az ilyen játékos nem csak magának szerez az AV botolásával unfair előnyt, de mivel valójában nem harcol a meccsek során, így mindenkit hátráltat is. Szerintünk kétségtelenül megérdemelt egy kis virtuális nyaklevest.

https://www.youtube.com/watch?v=-x8kb6DfFOs&feature=youtu.be

 

Mivel a script automatikusan elfogad minden invitálást és nem engedi, hogy a karakter a mozgás hiánya miatt kiessen a játékból, így csoportba hívva teleportálták ki a helyéről Poonjabbert, majd az egyik játékos rankját is feláldozva NPC mészárlásba kezdtek.

Ezek az NPC-k dishonorable killnek számítanak és ezzel a gyilkolásban résztvevő karakterek honor rankjába negatívan számítanak bele. A scriptelő felhasználó a csoport tagjaként szintén elszenvedte a büntetést, így amikor visszaült a gépéhez, azzal szembesült, hogy három szintet is visszaesett a honor rankingben.

kép forrása: wowhead.com

Sajnos a lecke nem használt, Lepantoe a videó végén arról is beszámol, hogy a játékost azóta kiszúrták egy újabb AV meccsen, ahol még mindig látszott, hogy script szerint mozog, elkerülve ezzel mindent, ami becsületes a becsületpontok megszerzésében.

Szerinted megérdemelte Poonjabber?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×