A csalók alaposan meglepődtek, amikor szembesültek a véletlenekkel.

A PUBG Corp. jó ideje próbálkozik visszaszorítani a csalókat, de tökéletes védelem nem létezik, így a szélmalomharc soha nem ér véget. Az egyik nagy szerencse, hogy a játékhoz viszonylag kevés ingyenes cheat érhető el, ezt használta ki ScriptKid, aki alaposan megleckéztette a csalni vágyókat.

Itt épp élesedik a katapult funkció

A youtuber alapvetően egy radarhacket készített el, amit minden csaló a saját szájíze szerint állíthatja be, viszont ScriptKid azt nem árulta el, hogy több ajándékkal is meglepte a program használóit.

Egyrészt ha egy járműbe pattantak a szoftver azonnal kidobta őket, amint elérték az 83 km/h-ás sebességet.

A második rejtett funkció pedig akkor aktiválódott, amikor a csalók megpróbálták felhúzni egy knockos társukat, ilyenkor a fegyverük „véletlenül” tüzelni kezdett, amivel jó eséllyel megölték társukat. Ezentúl, a távolra való gránátdobást is megakadályozta a cheat, így az ellenfél helyett a csalók robbantak. Ha pedig mindez nem lenne elég, egy ajándék trójait is rejtett a Maphack, ami feltöltötte egy szerverre a csalók számítógépéről a replayeket, így ScriptKid vissza tudta nézni a fergeteges jeleneteket.

Több magyar játékos is letöltötte a programot

A program persze nem terjed el magától, emiatt ScriptKid fellőtt egy weboldalt és nem bízta a véletlenre a dolgokat, fizetett Google hirdetésekért is, így a siker gyakorlatilag garantált volt. Ennek köszönhetően 4 magyar játékos is rátalált a csalásra, reméljük, hogy nekik ezek után elment a kedvük a csalásoktól.

A feltöltött repay-ekből egy „legjobb” válogatást is összeállított ScriptKid. Ezt semmiképp ne hagyjátok ki:

 

A youtubernek több, mint 1000 csalót sikerült átvernie, ami igencsak szép eredmény!

A PUBG Corp. is alkalmazhatna hasonló trójaiakat, úgy azonnal szűrhetnék azokat, akik akár egyetlen meccs erejéig is kipróbálnák a csalásokat.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×