Hivatalos tesztelői csapatnak adják ki magukat, de valójában csak a profilod kell nekik.

A scammerek jelenlétét már régen megszokták a PUBG Mobile játékosok. Rengeteg átverés terjed, melyben a csalók egyetlen célja, hogy megszerezzék féltve őrzött felhasználónkat, és teljesen kifosszanak minket. Az utóbbi napokban új próbálkozás ütötte fel a fejét a scammerek részéről, egy kérdőívbe rejtették a trükköt.

A csalók hivatalos PUBG Mobile tesztelőknek adják ki magukat, akik béta tesztelőket toboroznak. Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni az alkalmassági kérdőívet és várni, hogy jelentkezzenek. A probléma csupán az, hogy egyrészt jelentkezni nem fognak, másrészt viszik magukkal a felhasználói fiókokat is.

Figyelem, a kérdőív kitöltését senkinek sem ajánljuk!!!

Az official screenshottal indító kép, a hivatalos nyelvezet, és a beígért jutalmak sok ember gyanakvását elaltathatták. Ott már azért többen kezdtek gyanakodni, amikor a pontos Profile ID-től kezdve mindent elkértek a jelenkeztők felhasználójáról… Óvatosan tehát a hivatalosnak tűnő felkérésekkel, a profilotokra vonatkozó információt pedig senkinek, semmilyen körülmény között ne adjatok ki!

×