A The Witcher sorozatnak és a Steam akciónak hála, sokan újrakezdték a Witcher III-mat. Itt egy játékmod, amitől még élvezetesebb lehet az élmény.

Aleks Vuckovic készítette a Witcher 3 Reduxt, ami mostantól elérhető mindenki számára. A kiegészítő rengeteg újítást tartalmaz, amitől még realisztikusabbnak és történethűbbnek érezhetjük a játékot. Ezt főként azzal kívánja elérni a fejlesztő, hogy a harcok több előkészületet és stratégiát igényelnek, ahogy az az eredeti történetben is olvasható.

A képességfa és a szintezés is át lett alakítva, így fontosabbnak érezheti a játékos a döntéseit és nem csak elköltögeti a pontokat egy bizonyos szint után.

kép forrása: pushsquare.com

Harcrendszer

Az adrenalin sokkal fontosabb faktor és sokkal erősebb képességeket használhatunk vele. Persze hogy ez egyensúlyban maradjon, nehezebb szerezni és könnyebb elveszíteni az ehhez szükséges adrenalinpontokat.

Varázslatok

A jelek folyamatos erősödését alakította át Aleks és új formát adott a képességfának itt is. Ha ezekre nem raksz pontot, a mágiád szinte haszontalan lesz a harcok során, viszont ha szépen kirakod őket kifejezetten nagy hatásuk lesz.

Alkémia

Itt vannak talán a legnagyobb változások, nem ihatsz kedvedre a cél elérésének érdekében, taktikusan kell majd megválasztanod, hogy mikor és mit veszel magadhoz. Ezzel együtt ezek is hasznosabbak, ha jól használod őket.

Ezeken felül az ellenfelek is más statokat kaptak, hogy valósabb élményt nyújtson pár fontos harc. Geralt követői szintén sebeznek mostantól és még nyílvesszőket is háríthatunk ha ügyesek vagyunk a védekezésben.

Ti is újrakezdtétek a Witcher III-mat?

Forrás: dsogaming.com

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×