Az Epic Games nem hagyja, hogy unatkozzanak a Fortnite: Battle Royale játékosok. Minden nap egy kicsit más a játék, így elég izgalmas az ünnepi kockulás.

A Fortnite mai napon történteket itt gyorsan összefoglaltuk, ha szeretnétek egyben látni, hogy mi vár rátok ma beloggolás után.

Új skin a boltban:

Shiver

Ez a női jégdémon elég vadul néz ki és illik a fagyos pályához, jégszarvával és szárnyaival együtt csupán 1500 V-buckért hozzá juthatsz.

Új küldetés:

Sorban a nyolcadik küldetés, amit az ünnepek alatt kaptunk, a maiért új csákányt kaphatunk, ami végén egy hóember feje található. Elég jól néz ki, de kinek lenne szíve szegény hóember fejét verni mindenhova a játék során?

A megszerzéséhez két ajándékot kell csak használnotok

Új item:

A mai visszatérő item a gravitációs gránát, amivel magad és ellenfeled is ellökheted bármikor, azonban esési sebzést sajnos egyikőtök sem kap, így menekülésre és pozícionálásra alkalmas leginkább, de meg is tarthatjátok a szűkebb körökig és kidobálhatjátok vele az ellenfeleiteket.

Új LTM:

Talán a leggyengébb Limited Time Mode eddig, a Siphon van csupán bekapcsolva, ami régen a játék része volt. Az ellenfelek legyőzése után egyből gyógyulsz, ezzel némi segítséget nyújtva azoknak, akik akciódúsan szeretik játszani a Fortnite-ot. Továbbá elég jól védi a harmadik csapatoktól, akik a harc utáni legyengült csapatokat portyázzák.

Hogy élvezitek a Fortnite ünnepi újdonságait?

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×