Mongraal az „ijfú tudós” Dakotaz kérdésére válaszolt Twitterén, felgöngyölítve a Cozy Command kinézetek rejtélyét.

A Cozy Command skin szett tegnap óta elérhető az Fortnite: Battle Royale boltjában és a négy pizsamába öltözött női alak sok játékos tetszését elnyerte. A pizsamák ráadásul váltogathatók, így négy különböző skint kaphatunk csupán 800 V-buck ért, ami kifejezetten előnyös árszabás. A kinézeteknek azonban más előnye is van pár játékos szerint.

kép forrása: fortniteboards.com

A fórumokat bejárta és a streamerek is észrevették, hogy könnyedebben mozognak az új kinézetekkel, azonban bizonyítani ezt nem tudták. Dakotaz Twitterén kérdezte meg a FaZe Clan játékosát, akit a „fiatal tudós” becenéven is emlegetnek. Mongraal az alábbi magyarázatot adta a jelenségre.


Látszik, hogy a „fiatal tudós” próbál a titulushoz felnőni, így elég bonyolult nyelvezetet használ, de végeredményben azt mondja, hogy minél egyszerűbb egy kinézet, az agyunk annál egyszerűbben tudja beazonosítani a karakter elvégzett mozdulatait, így gyorsabbnak tűnik mindez. Ha egy összetett, sok kiegészítőből álló kinézetet veszünk alapul, a sok mozgó, csillogó, libegő alakzat elveszi a figyelmünket és az agyunk feldolgozza az összes információt.

A Cozy Command pizsamái viszont a karakterre tapadnak, és csak egyszerű fix mintából állnak, így könnyen értelmezhetőek a mozdulataink.

Szerintetek is gyorsabbnak tűnnek a pizsamás skinek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×