Ebből is látszik, hogy a filmeknek és a sorozatoknak még mindig hatalmas erejük van.

A CD Projekt Red most igazán örülhet a Netflix saját gyártású Witcher sorozatának, ugyanis a hatalmas hype az élőszereplős alkotás körül újból reflektorfénybe helyezte a játékszériát.

Forrás: Steam

Javában dübörög a karácsonyi Steam akciók időszaka, megnéztük hát, hogy jelenleg hogyan néz ki az áruház legkelendőbb játékainak top 10-es listája. A végeredmény pedig egyben meglepő és érthető is.

Dominál a Witcher III, a lengyel CD Projekt Red remekműve. Mindennek a hátterében nagy valószínűséggel az éppen megjelent, Netflixen elérhető Witcher sorozat közkedveltsége állhat, valamint az a tény, hogy a Game of the Year kiadás 35 euróval olcsóbban vásárolható meg a Steamen.

A Witcher a második legöregebb játék a listán, Geralt történetének harmadik felvonásánál csak a GTA V jelent meg később, de még így is ott csücsül az ötödik helyen.

További érdekesség a top 10-ről, hogy a Capcom nagyágyúja két ízben is képviselteti magát, mind a Monster Hunter: World, s mind pedig az Iceborne szerzett magának egy-egy helyet a legjobb tíz között.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×