Egyes úgy vélik, ez így nem mehet már tovább.

Azt így több év távlatából megszoktuk, hogy nincs minden rendben a játékkal, a mostani helyzet viszont tarthatatlan a játékosok szerint. A játékosok szerint a csalóhelyzet mára tarthatatlanná vált, épp ezért ofirecracko skin bojkottra szólított fel mindenkit a redditen, ezzel próbál nyomást gyakorolni a PUBG Corp.-ra.

„Mára teljesen elharapózott a csalóhelyzet, legalábbis az EU FPP berkein belül. Nekem közel 4000 órám van a játékban, de sosem volt ilyen rossz a helyzet. Korábban sosem panaszkodtam csalók miatt, mert nagyon ritka volt, hogy valaki csalt volna, aztán nyár közepén minden megváltozott.”

A játékos szerint nyár közepétől olyan szinten jelen voltak a kínai csalók az EU szervereken, hogy egyszerűen élvezhetetlenné tették mindenki játékát. A „Ping lock” egyáltalán nem működik és a PUBG Corp. látszólag semmit sem tesz azért, hogy a helyzet jobb legyen.

A csalóhelyzet tarthatatlan a játékosok szerint

Új skinek persze mindig vannak, de eme probléma megoldására már több hónapja hiába várnak és

mostanra telt be az a bizonyos pohár. Emiatt skin bojkottra szólítanak fel mindenkit!

A bojkott lényege, hogy amíg a fejlesztők nem orvosolják a csalóproblémát, addig senki nem fog skint vásárolni. A bojkottal pedig rengetegen egyetértettek. A több ezer órával rendelkező játékosok szinte mind hasonló véleményen vannak, rengeteg hozzászólás és upvote érkezett a posztra, mindezek ellenére a PUBG Corp. a mai napig nem válaszolt a felháborodott játékosok panaszaira.

Kíváncsian várjuk a bojkott eredményét!

×