A fejlesztők bannolási módszerei nem túl hatékonyak.

Az utóbbi időben egyre több panasz érkezik a csalókra, pedig a játék a kezdetektől fogva ingyenesen elérhető a nagyközönség számára. Ezúttal viszont sokkal súlyosabb a helyzet a játékosok szerint.

Ezúttal NOK klán verte ki a biztosítékot

Habár a Tencent anti-cheatje folyamatosan dolgozik, ezt onnan tudjuk, hogy havonta több százezer accountot bannolnak, viszont ennek ellenére nem igazán akarnak elfogyni a csalók. Sajnos minden csalást át lehet verni és úgy tűnik, a cheatek már elértek egy olyan szintet, hogy a csalók telibe tolják a cheatet a rendszer pedig így sem érzékeli, hogy bármi probléma lenne.

Nem gyenge statok, ugye?

A játékosoknak ezúttal az tűnt fel, hogy egyre gyakrabban csalnak NOK klánnévvel, mi több a ranglistán is számtalan helyet foglalnak el. Ráadásul általában olyan statisztikákkal rendelkeznek, ami az átlagemberek számára szinte teljesen elérhetetlenek.

Csalók, csalók mindenütt!

A redditen többen is megerősítették, hogy ők is összefutottak már az említett NOK klánnal, akik minden esetben használtak valamiféle csalást.

A rendszer viszont jelenleg kizárólag report alapján képes őket bannolni,  így mindenkit arra kérnek, hogyha csalókkal találkoztok, reportoljátok őket fejlesztőknek!

A Tencent egyelőre nem reagált, de remélhetőleg hozzájuk is eljutott az üzenet.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×