Egy adatbányász elvileg olyan információkat talált, ami szerint hamarosan jelentősen átalakulhat a Body Shield láthatósága az Apex Legends-ben.

Mint szinte minden battle royale játékban, a páncélnak az Apex Legends-ben is nagy szerepe van, sokszor nagyon sok múlik egy megfelelő szintű armoron. A játékban jelenleg négy különböző pajzs vehető fel, a Common, a Rare, az Epic és a Legendary. Ezek mindegyike különböző szinten véd, az egyik pedig még egy perkel is rendelkezik. Ami fontos, hogy jelenleg nem látható egyértelműen, hogy az ellenfeleken milyen szintű páncél van, annak színe csak a harc után látszik, a lövések bevitelével.

Kép forrása: Boredom Strikes

Nos, egyes frissen felfedezett fájlok szerint mindez hamarosan megváltozhat. Minderről egyébként That1MiningGuy osztott meg információkat, aki nem mellesleg megbízható kiszivárgásokról ismert – írja a Dexerto. A tweet szerint egy vizuális jelzőrendszer kerülhet be a játékba, ami megmutatja, hogy milyen szintű és színű páncél van az egyes játékosokon. Ez még azelőtt látható, hogy konfliktusba kerülünk velük.

Egyértelmű, hogy ennek bevezetésével a stratégiai tényezők alaposan megváltoznának, hiszen könnyebben el tudnánk dönteni, érdemes-e harcba bonyolódni az ellenféllel. Ugyanakkor persze a battle royale játékok sajátossága, hogy mindenki különböző, véletlenszerűen talált felszerelést visel magán, ami nem feltétlenül tartozik az ellenséges játékosokra. Az biztos, hogy egy ilyen kijelző alapvetően megváltoztatja a játékot, illetve azt, hogy ki mennyire bátran lép egy-egy szituációban.

Te mit gondolsz? Jó ötlet lenne bevezetni ezt a rendszert?

×