Hamarosan megérkezik az ünnepi hangulat a Fortnite-ba, mi pedig utána jártunk, hogy pontosan mire is lehet számítani.

Egy évvel ezelőtt, a Fortnite hetedik szezonjában az Epic Games elhozta a játékosoknak a 14 Days of Fortnite eseményt, ami gyakorlatilag két héten keresztül folyamatosan ajándékozta a közösséget különböző ingyenes játékbeli tartalmakkal. Ehhez pedig nem kellett mást tennünk, mint teljesíteni az adott napra kiírt, egyébként egyáltalán nem nehéz küldetést.

Most, a Fortnite Chapter 2 során egy kicsit változtat a formulán a kiadó, nem 14 Days of Fortnite eseményt,

hanem egy teljes Winterfestet kapunk!

Ugyan minden apró részletet nem sikerült a leakereknek előbányászni a forrásfájlok közül, azt legalább megtudtuk, hogy az esemény startját december 17-re datálták a fejlesztők.

Hypex a Twitter oldalára egy előzetest is feltöltött arról, hogy pontosan mire kell számítani a Winterfest lobbyban, s úgy tűnik ezúttal is rendesen kitett magáért az Epic. Crackshot kunyhójába kapunk majd betekintést, ahol tonnaszámra állnak majd az ajándékok. Mi pedig nagy valószínűséggel naponta egyet ki is nyithatunk majd közülük, bár erről még hivatalos információt nem közölt a kiadó.

Egy biztos, idén is lesznek ingyen feloldható tartalmak a Winterfest során, a bontogatásuk pedig ezúttal tényleg olyan lesz, mint amikor karácsonykor a fa alatt örömködünk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×