Egy igen komoly támogató csapatot dobott össze a Riot Games, jönnek a Lunar karakterek, akik mindent megtesznek azért, hogy életben maradjanak a sebzésosztók.

A Riot Games már többször is jelezte a League of Legends közösségnek, hosszútávra terveznek a Teamfight Tactics móddal. Olyannyira, hogy 2020-ban szeretnék megteremteni a játék kompetitív porondját is, ennek fényében érkeznek az autobattlerbe heti szinten újdonságok és egyensúly változtatások.

Jelenleg a PBE-n már tesztelhető a 10.1-es ciklus kezdeti stádiuma, így azt is látjuk, hogy a TFT játékosok milyen jellegű újdonságokra számíthatnak a jövő év elején.

Ami biztos, érkezik egy teljesen új Origin, a Lunar, aminek két tagját jelentették eddig be, ők pedig nem mások, mint Leona és Karma.

Leona már az első szett részeként is elérhető volt, ám a Rise of the Elements frissítéssel kikerült a repertoárból, visszakerült a tervezőasztalra. Hozzá párosították a fejlesztők Karmát, együtt pedig a játékmód legerősebb támogató duójává váltak. Legalábbis így fest most a helyzet a PBE-n.

Lunar

(2): Minden 7 másodpercben kap a teljes csapat 20% Critical Strike Chance-t, 20% Critical Strike Damage-et, valamint 20% Spell Powert. Mindez összesen négyszeresen halmozódhat.

A Lunar egységek lehetővé teszik, hogy az elhúzódó összecsapások során az általuk támogatott csapat kerüljön előnybe idővel.

Leona

Forrás: PBE

Skin: Lunar Eclipse
Cost: 1
Origin: Lunar
Class: Warden
Ability: Lunar Barrier

  • Leona képessége csökkenti az ellenfél csapat összes kiosztott sebzését 35/70/105-tel 5 másodperc erejéig.

Karma

Forrás: PBE

Skin: Dawnbringer
Cost: 3
Origin: Lunar
Class: Mystic
Ability: Inspire

  • A párbaj kezdetén Karma összekapcsolódik a hozzá legközelebb lévő barátságos egységhez. Ezt az egységet öt másodperc erejéig 200/350/500 sebzést felfogó pajzzsal látja el. Ha a harc elején kiválasztott egység elesik, Karma egy új, véletlenszerűen kiválasztott társsal kapcsolódik össze. Amíg a pajzs aktív, a pajzsolt társ 50/75/100% bónusz támadási sebességet kap.

Elsőre jónak tűnik a Lunar duó, könnyedén el tudjuk képzelni, hogy többen alkalmazni fogják őket a játék közép és kései szakaszában. Egy-két kompozícióba ugyanis most bőven elkél a segítség.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×