Party Flex a könnyebb csapatjátékért, rengeteg bugfix és egy új ikon a teszt szerveren.

A Blizzard egy percre sem tud leállni, a Winter Wonderland Update érkezésével a teszt szerverek is frissültek az Overwatch világában.

Party Flex opció, új ikon és rengeteg bugfix érkezett.

Party Flex a könnyebb csapatjátékért

Ezzel az újítással a játékosok több szerepet is megjelölhetnek maguknak, amit a meccs során játszani szeretnének. Ha tehát valaki Tank és Support is lenne, mindkettőt kiválaszthatja. Ezzel jelezve csapattársainak a rugalmasságot.

Új ikon a kill feedre

Mostantól a játék külön jelzi, ha nem egy karakter sebzése ölte meg az ellenfelet. Vagyis ha például Lúcio a mélybe löki ellenfelét, és ettől ha meg, nem a sebzéstől, mostantól ezt külön is jelzi nekünk a játék.

Bugfixek

A fejlesztők javították Junkertown legbosszantóbb hibáit, például, hogy felállhatunk a falra a végső checkpoint közelében. De bugfixet kapott Baptiste Immortality Field hibája, Mercy eltünedező fegyverei és Tracer hősváltó képessége is. A részletes listát a hivatalos Patch Notes oldalon böngészhetitek végig.

Izgalmas újdonságok, amik egyrészt a csapatjátékot is megkönnyítik, segítik a killek pontosabb megértését, valamint a hibák javításával növelik a játék élvezhetőségét. Köszönjük Blizzard.

×