Tessék vigyázni, ugyanis a különleges Mechanical Mercenary szett csak december 10-ig érhető el. A jutalmakat a Classic ládákból lehet kinyitni.

A PUBG Mobile a napokban egy teljesen új szettel jelentkezik, melyeket ráadásul a sima Classic Crates ládákból lehet kinyitni, persze csak néhány napig, egészen pontosan december 10-ig – írja a Dot Esport. A Mechanical Mercenary szett sok tematikus ruhát és sapkát tartalmaz, valamint több mint 60 további itemet.

Kép forrása: Dot Esport

Ne felejtsétek el, hogy a legújabb szabályzat után már nyilvánosan elérhető, hogy mekkora esély van kinyitni a ládákból a különböző cuccokat, annak ritkaságától függően.

Csak a tisztán látás érdekében:

  • Mythic item  – 0.5 %
  • Legendary 3 %
  • Epic item 21.5 %
  • Rare item 75 %

 

Eközben mindkét másik speciális ládatípus – a Premium és a Lucky Crate – további 12 napig lesz elérhető a játékban. Mindenkinek december 11-ig van ideje kifarmolni a különleges küldetéseket, illetve szavazni lehet a PUBG Mobile Star Challenge (PMSC) World Cup 2019 bajnokság csapataira.

December 12-én a világ legjobb csapatai harcolnak majd a 300 ezer dolláros nyereményalapért Szaúd-Arábiában, ahol a 16 döntős csapat 5 mérkőzést játszik majd egymással a világbajnoki címért. Aki szavaz kedvenc csapatára, további játékbeli jutalmakat kaphat.

Neked tetszenek a Mechanical Mercenary skinek?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×