A Skywalker kora a Fortnite világában is megjelenik hamarosan.

Nemrégiben, a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése kapcsán már kaptunk egy speciális Outfitet a Fortnite-ba, ám úgy néz ki, hogy a Skywalker Saga lezárásaként szolgáló Skywalker kora (The Rise of the Skywalker) film is megkapja a maga eseményét a híres Battle Royale világán belül.

 

Mostanában sokat lehet olvasni Risky Reels-ről, ugyanis többen úgy gondolják, hogy az Epic Games a Chapter 2 során is le fogja dózeroltatni, s a helyére a Blockot tervezik pakolni. De még mielőtt eltűnik a Föld színéről, ShiinaBR szerint egy igencsak speciális eseménynek adhat otthon az autósmozi.

December 14-én egy exkluzív jelenetet fognak levetíteni Risky Reels-ben a legújabb Star Wars filmből, a Skywalker korából!

 

A legfrissebb információk szerint az „ajtókat” magyar idő szerint este 7 óra 30 perckor nyitják meg, a jelenet premierjét pedig este 8 órakor kezdik vetíteni.

Ezek után már csak abban kell reménykednünk, hogy kapunk pár új Outfitet és kozmetikai tartalmat is a film premierje kapcsán. Egy biztos, ennél nagyobb hírrel aligha fogunk tudni szolgálni a hétvégén Fortnite témában!

×