Egyelőre elég negatívak a vélemények.

Nemrég írtunk róla, hogy a PUBG egy új, kísérleti játékmóddal próbálja feldobni a játékosok unalmas hétköznapjait. Az egyelőre Bluehole módra elkeresztelt játékmód viszont olyannyira megváltoztatja az eredeti battle royale koncepcióját, hogy már előre borítékolható volt, hogy nagyon meg fogja osztani a rajongókat.

Nos, ez így is lett, mindössze pár óra telt el, mióta elérhető az új Bluehole mód, de a játékosok többségét egyelőre nem győzte meg az új opció. A reddit gyűjtőposztjában a legtöbben eltemetnék az egészet, úgy, ahogy van:

„Ez egyszerűen szörnyű”

 

„Emiatt mindenki ugyanazokon a helyeken próbál push-olni, és bemenni a zónába. Akik meg bent ragadtak, büntetve vannak a jó helyezkedésért és nekik is rohanniuk kell. Ez egy hülye ötlet.”

 

„A legnagyobb probléma, nem azzal van, amikor a körben találod magad, hanem azzal, hogy a kör szélén lévők lekempelik az egészet. … Egy idő után már össze-vissza kell szaladgálni a belső kék zónák miatt.”

 

„Ki találja ki ezeket a baromságokat? Ennél rosszabb ötlet nem került még be ebbe a játékba”

Persze nem mindenki nyilatkozott negatívan, voltak páran, akiknek kifejezetten tetszett az új játékmód:

„Őszintén remélem, hogy bekerül a PUBG-be, mert ez valami rohadt jó!”

 

„Csak pár kört mentem, de idáig nagyon élvezem, talán jobban is, mint a sima PUBG-t. Az viszont biztos, hogy túl hamar derül ki, hogy merre lesz a következő kör, de ennek ellenére remélem bekerül a végleges verzióba.”

Egyébként nem túl meglepő, hogy a PUBG közösségnek nem tetszik valami új dolog. Az évek során már megszokhattuk, hogy először negatívan reagálnak az újdonságokra, de ez az élet bármely területén hasonlóképp működik. Az biztos, hogy ezúttal a negatív vélemények vannak többségben, de a tesztidőszak még 3 napig tart, szóval könnyen lehet, hogy a végére majd ez a vélemény változni fog.

Ti kipróbáltátok már?

×