Az új tartalmak mellett némi ráncfelvarrást is kapott a játék.

A mai napon megérkezett a „The Cursed Legacy” névre keresztelt frissítés, ami a 3.4.0-ás verziószámot takarja. A DLC-ben helyet kapott a már teszt szervereken debütált „The Oni” és „Yui Kimura” is.

 

A tesztidőszak alatt kiderült, hogy az új killer brutálisan erős a korábbiakhoz képest, gyakorlatilag sérülten lehetetlen volt előle elbújni, a magasabb szinteken így gyakran slug parti alakult ki, amit a túlélők – érthető okokból – nem igazán élveztek. Emellett a „The Oni” fő képessége is jócskán erős volt, ugyanis míg mondjuk a Hillbilly esetén a láncfűrészezés egy meglehetősen nehéz manőver, addig a The Oni mindenféle nehezítés nélkül végigfuthatta a fél pályát.

A fejlesztők hallgattak a visszajelzésekre és némiképp átalakították az új gyilkos képességeit, de a játékosok egy része szkeptikus az ügyben és sokan még mindig túl erősnek tartják a The Onit.

Az új DLC-vel egyébként szokás szerint rengeteg módosítás is érkezett, többek között átalakították a Spiritet, amivel viszont elégedett Dead by Daylight közösség java része, a Spirit mainek kivételével, akik szerint a fejlesztők túltolták a nerfet és túlságosan elgyengítették a killert.

A cikk írásának pillanatában az (1,7 GB-o) update már elérhető a Steamen, viszont az új karakterek még egyelőre nem aktiválhatóak.

Forrás

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×