Merijn elképesztő szerencsével végzett az élen, miután a Fortnite verseny utolsó köréből kidobta a játék.

Nulla körgyőzelem, átlagosan 2 kill és a 15. hely környéke? Nem hangzik túl acélos teljesítménynek, ugye? Mégis, ezzel az eredménnyel Merijn képes volt behúzni a DreamHack Fortnite versenyének 30.000 dolláros fődíját, két ponttal megelőzve a második helyezett Andilexet.

Ráadásul a játék hibája miatt a lehetséges 8 körből csak 7-ben tudott elindulni!

A már sokszor látott Loading Screen bug újra lecsapott, a verseny szempontjából a lehető legrosszabb időpontban. Az utolsó körben az éllovas Merijn képtelen volt a többiekkel együtt a szigetre ugrani, és további pontokat gyűjteni a versenyben.

Csalódottsága teljesen érthető volt, szó szerint csak ült a helyén és zokogott. Biztos volt benne, hogy ezzel a balszerencsés esettel el is úszott a fődíj, amiért a holland tini keményen megdolgozott az előző hét kör alatt.

A vége aztán mégis Happy End lett, hiszen az őt üldöző Andilex csupán megközelíteni tudta Merijn pontszámát, utolérni már nem volt képes. A győzelmet és a vele járó 9 milliós fődíjat végül tehát a 15 éves holland srác húzta be, nem mindennapi izgalmak után.

Reméljük a fordulatos történet segít újból rávilágítani a Fortnite esport legnagyobb hibáira és hiányosságaira, és az Epic Games lassan tényleg elgondolkodik egy esetleges reconnect funkció tervezésén.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×