A főként Hearthstone-ból ismert Disguised Toast az egyik kedvenc streamerünk. Mostantól másik platformon követhetjük majd figyelemmel munkásságát.

Az elmúlt pár hónapban megszokottá vált, hogy streamerek sorra otthagyják a Twitch.tv-t. Azonban ezeket a nagy neveket mind a Microsoft vásárolta fel, újonnan feltörekvő platformjára, a Mixerre. Disguised Toast, aki a legnagyobbak egyike, azonban tegnap bejelentette, a Facebook Gaming-re vált át.

Toast anno Hearthstone játékosként volt ismert, aki eltakarta arcát a nézők elől, azonban egy véletlen folytán  leleplezte magát. Az arca csak pár másodpercig volt látható, de több nézője elkezdte zsarolni a képekkel pénzt követelve. Így a DT végleg levette a maszkot és ezzel berobbant a köztudatba. A játékosnak szerencséje is volt, mert az autobattler zsáner elterjedésével könnyen hagyhatta ott a számára már fárasztó Hearthstone-t nézettség veszteség nélkül.


A streamer 20.000 dollárt kapott a Facebooktól csupán a bejelentő videó elkészítésére, de amint láthatjátok DT inkább a gyermekkorháznak ajánlotta fel ezt az összeget. Az ilyen gesztusokért az egyik kedvencünk.

Ti nézitek majd Facebook-on?

×