A Pick’em játékban hárman jutottak el a döntőig, közülük ketten a G2 győzelmére tettek – Last Breath viszont a kínaiak győzelmét jósolta, neki lett igaza.

Nem múlhat el LoL Worlds a Pick’em tippelős játék nélkül: ebben bárkinek lehetősége van részt venni, nincs más dolgunk, mint helyesen megtippelni mindegyik mérkőzés eredményét. A csoportkörben a csapatok helyes sorrendjét, a kieséses szakaszban pedig a győzteseket kell megjósolni.

A jutalmak az apróbbaktól kezdve a hatalmasig terjednek: a résztvevők Blue Essence-t nyerhetnek, a csoportkörben néhány jó tippért pedig egy egyedi LoL Worlds 2019 ikon járt. A tökéletes tippsorozatért pedig 5 ultimate skint tartalmazó doboz. Tavaly 3 millió résztvevőből egynek sem sikerült teljesítenie ezt a kihívást.

Kép forrása: LoL Esports

Nem úgy idén: már a döntő előtt tudni lehetett, hogy valaki biztosan elnyeri majd a főnyereményt, hiszen az elődöntők után három versenyző maradt játékban, és nem mindenki jósolta ugyanazt a végeredményt. Végül a Last Breath nevű játékos tippje jött be, és a kínai FunPlus Phoenix vihette haza a trófeát. Ahogy arra a Dot Esports is felhívta a figyelmet, redditen kérdéseket is fogadott, de nem árult el sokat a módszeréről – helyette inkább a szórakoztatáson volt a hangsúly a kommentek közt.

Ti is játszottatok a tippelős sorozatban? Ha igen, meddig jutottatok?  

×