A Gamelab jóvoltából már elérhető Steamen a hamarosan megjelenő Tank Maniacs ingyenes demója.

A Tank Maniacs-ben 4 barát (vagy ellenség) feszülhet egymásnak, hogy a poszt-apokaliptikus világ legfurcsább tankjaival tegyék tönkre egymás szórakozását. A party-játék mindenki számára elérhető változatában 10 bizarr tank, 3 egyedi pálya és a “Last Tank Standing” játékmód kapott helyet.

Bár a Tank Maniacs a local multiplayer csatákra van kihegyezve, a Steam Remote Play Together szolgáltatásának köszönhetően online is játszható barátokkal, egyszerűen csak meg kell hívni a többieket a játékba. Mivel a készítők tudják, hogy ennyi kontrollere nem mindenkinek van kéznél, a játékhoz már letölthető iOS-en és Androidon is a jelenleg bétában lévő társalkalmazás, amivel kontrollert varázsolhatunk az okostelefonunkból. Mert hát telefonja mindenkinek van, nem?!

 

A demó csak egy kis szelete a hamarosan megjelenő játéknak, ami folyamatosan frissül majd újabb pályákkal, játékmódokkal és egyéb izgalmas extrákkal. A fejlesztés alatt álló Twitch bővítménnyel pedig még izgalmasabbá tehetik majd a meccseket a streamerek, hiszen a nézők dönthetnek az in-game eseményekről.

A demó november 5-től egészen november 17-ig érhető el PC-n, a Steam oldalán.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×