A csatorna új, HBO Max streaming szolgáltatására érkezik egy új Zöld Lámpás sorozat, valamint egy szuperhős-antológia Strange Adventures címen.

A Variety értesülései szerint még egyik sorozaton sem kezdtek el dolgozni, de már mindkettő megkapta az elfogadást a csatorna részéről. A két leendő sorozat producere nem oszthat meg további részleteket, de annyit elejtett, hogy a Zöld Lámpás végre rendesen az űrbe fog menni.

A Strange Adventures című sorozat tematikája is érdekesen hangzik. Eredetileg az azonos címen futó képregény az ötvenes években a DC sci-fi antológiája volt, és legnagyobb részt szuperhősöktől mentes történeteket tartalmazott. Most azonban ha hinni lehet a híreknek, inkább arra fog fókuszálni a sorozat, hogy milyen érzés szupererő nélkül élni egy olyan világban, ahol vannak szuperhősök – tehát inkább a hétköznapi emberek és a hősök találkozási pontjait mutatja majd be.

Kép forrása: cloudninecomics.com, dalerobertscomics.com, dc.fandom.com

Egyelőre nincs hír arról, mikor érkeznek a sorozatok, de annyit tudunk, hogy az HBO Max 2020 májusában kezdi meg majd működését.

×