Akik a gyűjtőknek szánt Spoils of War változatot vásárolták meg, már megkapták a meghívójukat a Warcraft III újradolgozásának tesztelésére.

Már hetek óta letölthető a Warcraft III béta verziója, de egyelőre ténylegesen kipróbálni még senkinek sem nyílt lehetősége. Azóta az adatbányászok szinte minden elérhető 3D-modellt összeszedtek a játékból, úgyhogy a kinézetről nem maradtak kérdések.

Azonban azóta sem volt semmi információ arról, hogy mikor lehet majd ténylegesen kipróbálni a játékmenetet. Az egyetlen biztosnak látszó információ, hogy a BlizzConon személyesen résztvevők játszhatnak majd a demóverzióval: a hivatalos oldalra feltöltött alaprajz tanúsága szerint ugyanis a „Blizzard Arcade” szobában a felsorolt játékok között ott szerepel a Warcraft III: Reforged is.

Warcraft

Kép forrása: blizzcon.com

Azonban úgy tűnik, azok is elkezdhetik végre újra felfedezni Azerothot RTS-szemszögből, akik nem lesznek ott Los Angeles-ben. Hivatalos Blizzard blogbejegyzés alapján viszont akár már a héten megkaphatják a meghívókat a vásárlók. Először valószínűleg a Spoils of War változatot megvásárlók kapnak majd ilyen levelet. Ez a kiadás azon túl, hogy elsőbbséget biztosít a bétatesztelés során, plusz skineket is tartalmaz néhány hőshöz, így például a Cataclysm-korabeli Thrall, vagy Jaina Produmoore olyan külsővel, ahogy a Battle for Azeroth-ban láthattuk.

Ti megvettétek a gyűjtőverziót, kipróbáljátok a bétát?

×