Már csak néhány napig élvezheted ki a különleges eseményt!

Mi lenne jobb időpont a kooperatív Left 4 Dead 2 és a Dying Light összevonására, mint a halloweeni időszak? A Techland csak néhány napja jelentette be a különleges crossovert, ami a hír másnapján el is kezdődött és egészen 28-áig tart majd.

A két zombihorda összevonásával az élőholtak száma és agresszivitása is megnövekedett, de megmaradt a nyílt világ és a kooperatív mód lehetősége is. Szerencsére nemcsak az ellenfelek száma nőtt azonban, hanem a felszedhető fegyvereké is, ezzel támogatva a játékosokat a túlélésben. Ha már itt tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a vérszomjas zombik mellett a Left 4 Dead 2 három ikonikus közelharci fegyvere is bekerült a Dying Lightba. Ez azt jelenti tehát, hogy már serpenyővel, golfütővel és gitárral is odavághatunk a zombiknak.

 

A DLC ráadásul teljesen ingyenes, habár csak az alapfegyvereket és három speciális Bounty-t tartalmaz. A fegyverek extra változatát különleges kihívások teljesítésével szerezhetjük meg, a Steamnek köszönhetően pedig kedvezményekhez is juthatunk az esemény ideje alatt.

×