A Ubisoft bejelentette, hogy csúsztatja a Watch Dogs Legion és a Rainbow Six Quarantine megjelenését a következő pénzügyi évre.

A Gods and Monsters, a Rainbow Six Quarantine és a Watch Dogs Legion megjelenése is csúszik – jelentette be a Ubisoft nemrég. A címek valószínűleg a következő pénzügyi évben startolhatnak, ami 2020 áprilisában kezdődik – írja a VG247.

A Watch Dogs Legion eredetileg március 6-án érkezett volna, míg a Rainbow Six Quarantine nem is kapott a 2020-as évnél pontosabb megjelenési dátumot. A Gods and Monsters következő év február 25-ére volt tervezve.

A befektetőknek tartott konferencián a Ubisoft nem csak az említett játékok csúszását ismertette, de azt is elmondták, hogy a jövő pénzügyi évben több tripla A-s játékkal is készülnek a jól ismert franchise-okból. Valószínűleg a vállalatnak van oka arra, hogy az említett játékok fejlesztési idejét meghosszabbítsa.

 

„A több fejlesztési idő az innovációk tökéletes megvalósításának biztosítása, hogy a játékosok optimális élményt kapjanak” – mondta Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója.

Te melyik játék csúszásának örülsz legkevésbé?

×