Az Overwatch Workshop jó sok játékos által készített modot lehetővé tett már. Most valaki Tetrist épített.

Az Overwatch Workshop lehetővé teszi a lelkes rajongók számára, hogy különböző modolt játékokat hozzanak el a Blizzard fejlesztés világába. Egy Reddit felhasználónak köszönhetően már Tetris-ezni is lehet – írja a PC Gamer.

I made Tetris using the workshop from r/OverwatchCustomGames

A mod neve is egyszerűen Tetris, és a Workshop modder Florens tette közzé a Redditen. Ehhez ráadásul a workshop kódot is megadta annak érdekében, hogy minél többen kipróbálhassák: X236D.

Te kipróbáltál már bármilyen modot, melyet az Overwatch Workshop-ban hoztak létre?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×