Fizetni kell érte ugyan, de ahogy a fejlesztők ígérték, elindulnak a Fallout 76 privát szerverei. Az havi előfizetéshez extrák is járnak.

A Bethesda Fallout 76 privát szervereket indított, ami már most bárki számára elérhető, havi előfizetés aktiválása után. Utóbbi díja (havonta) 12 dollár. Az előfizetéses szolgáltatás neve Fallout 1st – írja a PCGamer.

A Fallout 1st a saját szerverek mellett további előnyöket nyújt: korlátlan storage, biztonságos gyorsutazási pontok, egy havi adag Atom (játékon belüli fizetőeszköz), a New Vegas outfit és emite-ok.

Kép forrása: Bethesda

A Bethesda szerint a játékosok az indulás óta szerették volna a privát szerverek bevezetését, és bár előfizetés szükséges hozzá, meg lehet hívni a szerverre olyan barátokat, akik nem fizettek elő. Csak a tulajdonosnak kell fizetnie. A játék egyébként ugyanaz, mint a szokásos Adventure mód, de privát.

Ha azonban a tulajdonos távozik, és a szerveren nincs már senki, akkor leáll. Ilyenkor minden mentésre kerül. A szolgáltatásról további részletek olvashatók a hivatalos oldalon.

Te kipróbálod majd a privát szervereket?

×