Egyelőre csak annyit lehet tudni róla, hogy a következő címük a Destiny-től független világban játszódik majd és még jó sokat kell várni rá.

Először a 2019-es E3-on, még júniusban merült fel a lehetősége, hogy a Bungie valami új játékon is dolgozhat a Destiny mellett. Akkor egy interjúban azt mondták, hogy az egész 600 fős stúdió az online lövöldözős játékkal foglalkozik, de van néhány kolléga, akik „jövőbeli projektek magját ültethetik el”.

Két további árulkodó jel mutat arra, hogy valami újra számíthatunk: a cég még 2018-ban levédette a „Matter” címet, aztán pedig egy közel 100 milliós befektetést kapott a NetEase-től. Múlt héten már elismerték, hogy az új játék valóban készül, de 2025 előtt biztosan nem jelenik majd meg.

bungie

Ezt a képet csatolták a „Matter” levédetéséhez | Kép forrása: tweaktown.com

Most a Tweaktown szúrta ki, hogy új álláshirdetésekkel toboroznak kollégákat, akik valószínűleg már ezen az új játékon dolgozhatnak. Ezekből kiderül, hogy szervermérnököket és tapasztalt környezettervezőket keresnek.

A szövegből már annyi biztos, hogy a játék online alapú lesz, és az AAA szintet próbálják majd meg belőni – nem elégednek meg kis projektekkel a Destiny mellett, hanem annak a lehetséges jövőbeli kihívóján dolgozhatnak.

Ti milyen játékra számítotok a Bungie-tól?

×