Belsős források elmondása szerint egy kisebb csapat több mint egy évig dolgozott a játékon, de végül más projektek kerültek előtérbe.

Miután a GTA és Red Dead Redemption játékokban több utalást is lehetett találni a Bully játék világára és karaktereire, sok rajongóban felébredt a remény, hogy új rész készülhet Jimmy Hopkins kalandjaiból.

Úgy tűnik sokáig tényleg úgy is volt, hogy folytatást kap a Bully, de végül eldobták a projektet. A VGC által megszólaltatott források szerint egy-másfél éven keresztül egy csapat valóban dolgozott a Bully folytatásán, még egy működőképes prototípust is összeraktak, de nem folytathatták a projektet.

A történet Jimmy életét követte volna, néhány év elteltével, csak most az egyetemen (vagy hasonló felsőoktatási intézményben). Az első rész több karaktere is visszatért volna, de a történet részleteit nem véglegesítették.

bully

Bully: Anniversary edition | Kép forrása: Google Play store

A történetet alátámasztani látszik, hogy sok fejlesztő, aki ez idő tájt dolgoztak a Rockstar New England stúdiójában, csak annyit írtak az önéletrajzukba erre az időszakra, hogy egy „be nem jelentett játékon” dolgoztak.

Megnéztetek volna egy második részt a Bullyból? Hogyan folytattátok volna a történetet?

×