Még csak pár napja startolt el az Apex Legends harmadik évada, mely sok változást hozott a játékba, de hamarosan egy Halloween ünnepi event is indul.

Elindult az Apex Legends harmadik évada, ami jelentős változásokat, többek között új karaktert, teljesen új map-et és sok újdonságot hozott a játékba. A napokban persze egyre több információ szivárog ki egy érkező Halloween eventről is, melynek a Dexerto számára Chris Edgerly, a Pathfinder hangját adó színész adott megerősítést.

A adathalászok persze ismét belevetették magukat a munkába, és megszereztek néhány információt a játék fájljaiból. A Halloween Fight or Fright event tehát a Twitter felhasználó Shrugtal szerint egy új mapot, vagy a map egy új területét is tartalmazza majd, ami a „Shadowfall” nevet viseli.

Az event neve mellett egy-egy érkező skint is sikerült megtalálni, ami az eseményhez köthető. Ilyen lehet egy Crypto, Caustic, Lifeline és Bloodhound jelmez is. Valószínűleg ezek társai az augusztusban kiszivárgott Franken-Gibby skinnek.

Kép forrása: Dexerto

Lehet, hogy jön egy Lifeline Heirloom Set is, mely csak akkor lesz elérhető, ha valaki az esemény során megszerzi és feloldja a Fight vagy a Fright Collection Pack kozmetikumokat.

Kép forrása: Dexerto

Az esemény valószínűleg új, rémisztő ellenfeleket is behoz: megjelenhetnek lootot hordozó pókok, illetve zombik is. Ha ez igaz, az előrevetíti a korábbi PvE tartalomra irányuló pletykákat.

Nos, a helyzet az, hogy még egyetlen kiszivárgás és pletyka sem lett hivatalosan megerősítve, de Chris Edgerly nem is tagadta az eseményt. Hogy mit is hoz be a játékba az event, illetve, hogy mikor, arról még semmit nem tudni.

×