Jövőre, azaz 2020-ban nyilvános tesztszervert (PTS) kap a Fallout 76, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy megjelenésük előtt kipróbálják a játék új funkcióit.

Mint azt már tudjuk, a Fallout 76 következő nagy tartalomfrissítése, a Wastelanders valamikor ősszel érkezik – írja a PCGamesN.

 

Ezzel együtt a Bethesda nemrég egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy a Fallout 76 csapata komolyan foglalkozik a PC verzió problémáival és rajta vannak a javításokon, a játékélmény javításán, a játékosok elégedettségének növelése érdekében. Ezek közül a legfontosabb a nyilvános tesztszerver létrejötte, melyen a Bethesda most gőzerővel dolgozik.

„Amint minden részletet kidolgoztunk, közzétesszük az információkat arról, hogyan működik majd a teszt és miként lehet részt venni azon a PTS szerverek által” – olvasható a bejegyzésben.

A vállalat valamikor 2020-ban szeretné elindítani a PTS-t, mellyel valóban praktikusabb módon lehet bevezetni a játék új elemeit. A Bethesda igazgatója, Todd Howard korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon sajnálja, hogy a Fallout 76 megjelenése előtt nem tartottak hosszabb bétatesztet.

Kép forrása: PCgamesn

A Bethesda idén év végén, illetve 2020-ban is számos újítással és javítással kívánja meghosszabbítani a Fallout 76 életét, mely mondhatni elég döcögősen indult. A PC verzió esetében például többek között készülnek szerver-visszacsatlakozási lehetőséggel is, ahogy többlépcsős azonosítással a Bethesda.net fiókokhoz.

Szerinted szükséges a PTS a Fallout 76-hoz?

×