Eddig is tudni lehetett, micsoda sztárparádét hozott össze Scorsese az új filmjéhez és most már élesben is láthatjuk őket: De Niro, Pacino, Pesci, Keitel.

Az életrajzi és gengszterfilmjeiről ismert legendás Scorsese megint ahhoz a korhoz és színészekhez fordult, akikkel a karrierjét megalapozta. A The Irishman története egy valós gengszter, Frank Sheeran (Robert De Niro) életét követi végig.

A Második Világháborús veterán Amerikába visszatérve a Bufalino bűnszövetkezet tagjaként követett el rengeteg erőszakos bűncselekményt, sőt ő a legvalószínűbb gyanúsított Jimmy Hoffa szakszervezeti vezető gyilkosságában is.

A filmben az öreg De Niro emlékezik vissza a karrierje mozzanataira. Scorsese nem aprózta el, úgyhogy összeszedte a gengszertfilmek „nagy öregjét”, De Niro mellett Al Pacinót, Joe Pescit és Harvey Keitelt, csak hogy a legnagyobbakat említsük.

 

Ami még külön csavar a történetben, hogy a fent említett színészek nem csak az öregkori változatát játsszák majd a karaktereknek. Speciális VFX technológiával mindannyiukat újra fiatallá varázsolták, így az egész történetben végig őket láthatjuk majd különböző életkorokban.

A film November végén kerül majd a mozikba, ti is annyira várjátok már, mint mi?

×